Benodigdheden

‘t Stoffenhoekske heeft alles in huis voor alle naaiwerk: alle mogelijke benodigdheden, materialen en instrumenten voor naaien, borduren, breien, haken en meer.

Mercerie

‘t Stoffenhoekske heeft alles voor hobbynaaiwerk. Naast ons grote assortiment modestoffen, bieden we ook alle mercerie aan. Bij deze fournituren vind je onder meer patronen van o.a. Burda, Maison Victor en Poppy, ritsen van YKK, knopen in alle maten en soorten, stikzijde van o.a. Gütermann en Madeira, textielverf van Dylon, elastiek, boordstof, lint, sluitingen, vullingen,…

Vanzelfsprekend hebben we ook een groot aanbod aan naaigaren, naalden, spelden, tornmesjes, scharen, speldenkussens, vingerhoeden, meetlint, kleermakerskrijt,… van onder andere Prym.

Wat je ook nodig hebt voor je naaiwerk, 't Stoffenhoekske heeft het. Bovendien kijken we er op toe dat alles van prima kwaliteit is.

Naaidozen

’t Stoffenhoekske heeft een grote keuze aan naaidozen. Verschillende groottes en indelingen, en vele verschillende stijlen, motieven, materialen,… Elk seizoen vullen we ons assortiment aan met nieuwe modellen.
We hebben naaidozen voor elk budget, zowel voor kinderen als volwassenen. Uiteraard hebben alle naaidozen de handige vakjes om je materialen en mercerie gescheiden te houden. Sommige hebben zelfs een ingebouwd speldenkussen. Ideaal als een leuk cadeau voor elke naaister.

In het uitgebreide aanbod vindt de beginnende naaister haar eerste naaidoos, maar ook experts vinden de handige naaidoos die al hun materiaal een plaats kan geven. Zowel praktisch als esthetisch: de perfecte naaidoos voor elke hobbynaaister.

Kom eens langs in de winkel om ons volledige assortiment te bekijken!

Tafelzeilen

Een tafelzeil beschermt het tafelblad tegen krassen en andere beschadigingen. Een onverhoedse, net iets te enthousiaste steek en je hebt een kras in het hout of glas van je tafel. Met een tafelzeil hoef je je hierover geen zorgen te maken en kan je je volledig concentreren op je handwerk.

‘t Stoffenhoekske heeft vele opties voor tafelzeilen in verschillende kleuren en prints. Wij hebben meerdere standaardmaten, maar kunnen ook een tafelzeil op maat snijden. Heb je een ongewone vorm of maat nodig? Kom langs en we maken jouw tafelzeil perfect volgens de gewenste afmetingen.

En ook in stof maken we graag jouw tafelkleedje op maat!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x